Translate this to your gibbrish!

fredag 24 augusti 2012

Fredag den 24:e.....X)

Jag sitter här i irritation. Samtidigt med glädje. Och nervositet. Och fundersamhet.
Dagen idag blev lite längre än jag hade räknat med, och det kändes som att många saker på jobbet bara var emot mig hela tiden. Stick som inte ville rulla, plåtar som ramlade ner på mig, hunger som inte försvann fast jag åt massor, pilliga tårtor och shit. Men vart nöjd med tårtorna nedan, som var en beställning Susannes pappa skulle ha för att inviga jaktsäsongen :P
Men fattar dock inte att imorrn är min sista dag här! :O Hur fort kan en sommar gå??
Jag ska inte ljuga, det har varit jobbigt då och då. Långa dagar, eller allmänt dåligt humör, dåligt med sömn, eller saknad av dom därhemma och andra. Men, jag har i alla fall haft roligt och lärt mig massa nytt!! :D
En dag för ett tag sen kom jag på mig själv med att sakna typ alla jag känner, på en och samma gång...? Men imorrn blir saknaden mindre, för då kommer flocken hit och hämtar hem mig! :D Ska bli skönt att spendera ett tag hemma nu efter allt flängande på olika håll. Hur långt det blir är osäkert, beror på vissa jobb :P Har sökt ett hemma och ett borta. Får se vad som händer.
Lite nervöst för ska på nån slags intervju nästa vecka! :O Men det verkar som en cool boss, på telefon iaf ^^
Funderar massa på vad och hur jag ska göra inom det närmsta året, vart ska jag slå mig ner?? Beror delvis på vart jag har ett jobb då, och annat - Vart vill jag bo?

Btw, såg precis ett matprogram på tvåan. En kock som älskar kött ska leva hela sommaren i ett hus med egen trädgård. där han ska odla massa grönsaker som han ska leva på. Alltså, jag kan tycka att om man kan laga mat, och vet hur man ska göra, så kan vegetarisk mat se ut och smaka så gott, nästan bättre än kött! Och i detta avsnittet hälsade han på ett par som bara äter raw food. Alltså mat som inte har upphettats/tillagats över 38 grader. För de anser att detta förstör näringsämnena i maten. Jag har provat ett recept på raw food kex en gång, men tyckte inte om det, smakade typ bara frön som de var gjorda på. Men detta som jag nu ska berätta om, såg helt fantastiskt ut! En 'chokladmousse' tårta, helt vegetarisk och oupphettad!
Botten består av dadlar och nötter som man mixar med en nypa salt till en massa som man trycker ut i botten på en form.
Sedan mixar man ihop avocado (ja det låter konstigt, men såg faktiskt gott ut!!), kokosnötsolja, vaniljstång, råkakaopulver, en nypa salt och nåt slags socker (kokosblomssocker eller agave sirap/nektar). Detta blir som en slät chokladsmet som man bara häller på botten, och sedan fryser i nån timme för att kunna skära den sedan.
Alltså, detta var så intressant och såg så gott ut, så jag måste prova det! Inte så onyttigt heller! :P

De missade älgen precis...

Han tar det piano vid en sjö! ;)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar