Translate this to your gibbrish!

fredag 12 april 2013

Veckans Sushi

Igår var det äntligen dags för del två i min och Klaras sushi-turné :D
Vi gick på Sakura inne på Nian, och vår utvärdering ser ut såhär:
Vi tog en varsin 9-bitars, vilken innehöll rullar och de med lax ovanpå.
Det hela såg inte lika gott ut som förra stället vi var på, och det var inte lika mycket variation eller spännande kombinationer heller.
De var dock snabba att göra i ordning den, men jag tror att de har färdiga bitar de plockar ihop.
Däremot så hade de bättre ris än Esa, för det här satt ihop ordentligt när man doppade det i soyan.
Inga problem att bita av stora bitar på mitten alltså!
Esa´s ris föll isär hela tiden när vi åt.
Helt okej ställe alltså, men inte det bästa!

Efter sushin tog vi en lite shoppingtur, och jag kom hem med en t-shirt och 4 praliner från Gefle Chocolaterie. 
Har nyss haft en liten provning med mig själv ;) , och kom fram till att jag har en ny favorit i chokladsammanhang: Deras mörka tryffel med lakrits och havssalt, såå god!
Även deras Mata Grande som är en mörk lite syrlig tryffel rullad i råsocker, är jättegod :D

Provade även chili/lakrits på mörk tryffel som också den var jättegod, men hallonkolan gillade jag däremot inte så mycket. Den var inte så som jag trodde.

Omnomnom ;)


Dessutom så har jag varit tårtmakare hela dagen idag, och denna var en speciell beställning jag knåpade ihop! ;D 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Dagens mästerverk :P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar